Дървени первази

За да може пода да придобие завършен вид, след полагането на паркет, по краищата трябва да бъдат монтирани специални, допълващи цветовото оформление первази. Те освен че придават завършен вид на помещението, прикриват и някои монтажни дефекти, оставащи след полагането, като леките неравности между отделните дъски и стърчащите краища на подложката.

Пени

Когато се налага изолация, закрепване, свързване или запълване на пролуки и отвори на строителния обект, идва ред на пяната. Богатият асортимент от еднокомпонентна пяна при Лескомерс 94 ЕООД може да задоволи всевъзможните потребности както на професионалиста, така и на домашния майстор. Пяната най-често се използва за ремонт на прозорци и врати, като същевременно осигурява и отлична топло- и звукоизолация. Освен това Лескомерс разполага със специални продукти за залепване на всякакви материали на строителния обект – напр. плочи от експандиран пенополистирен.

Ръкавици

Лескомерс предлага ръкавици за строителството, градинарството и индустрията:
  • текстилни
  • промазани
  • дишащи
  • латексови

Алуминиеви профили CD и WD

Предлагаме различни алуминиеви профили за гипсокартон. Профили CD и WD по 3м  

Гипсокартон

Гипсокартона е строителен материал който представлява панел от два листа хартия или картон между които има гипс с дебелина около 1-2 см. Използва се предимно за облицовка на стени, окачени тавани, декоративни елементи и преградни стени.

Огради

Изборът на външна декоративна ограда за определяне границите на двора или градината е важен, за да изпълнява тя предназначението си правилно. Може също да е във вид на мрежи, решетки, пана и т.н. Ето защо по-долу ще обясним тънкостите и на какво да наблегнете. Какво предлагаме в онлайн магазина и къде е удачно да ги използвате.

Гвоздеи

Предлагаме гвоздеи и пирони за покривни плоскости, стоманени гвоздеи и пирони, пластмасови гвоздеи за монтаж на външни електрически инсталации и гвоздеи и пирони за дърво. Гвоздеите и пироните за дърво, които ще намерите при нас, са с гладко стъбло и плоска глава. Предлагат се с размери от 1.2 х 18 mm до 6.6 х 200 mm. При нас ще откриете и гвоздеи и пирони усукан квадрат или т.нар. вити гвоздеи - ф 3.2 х 3.2 х 80 mm, които се използват при производството на палети.

Четки и валяци

Инструменти за боядисване, четки, валяци, ванички, телескопични дръжки и удължители, интериорни и фасадни бои, латекси, спрей бои и спрейове, акрилни и акрилатни бои и грундове, блажни бои, разредители за боя, бба, бронз, оцветители, алкидни емайллакове, грундове и китове за дърво, лепило ц200, миксер бъркалки за бои и строителни смеси,

Къщи за кучета

Кучетата, които живеят на открито, се нуждаят от подходяща къща за куче. При избора на къща за куче внимавайте да изберете точния размер, за да предложите уютен дом на Вашия любимец в двора или градината. Тук ще намерите къщи за кучета в желаният от Вас размер. Разнообразна селекция: висококачествени кучешки колиби с остри и равни покриви. Кучешки колиби с изолация: пълна изолация, възглавнички и покривала, с които може да предпазите кучето от студа.